Beveiliging

Achter elk beveiligingsconcept zit een plan,om tot een goede en zorgvuldige beveiliging te komen is inzicht en ervaring nodig, zowel in nieuwbouw als bij verbouw van uw woning zijn er tal van mogelijkheden en oplossingen.
Intercom - Videofoon: Zien en/of horen wie er voor de deur staat is tegenwoordig geen overbodige luxe meer! Automatisch een foto maken, koppelen aan uw televisie en/of telefoon of met één druk op de knop de deur openen voor uw bezoekers, zijn een paar van de vele mogelijkheden die deze toepassing nog functioneler maken.
Toegangscontrole: Toegang voor bevoegden gemakkelijk regelen d.m.v. code bedieningspanelen, pasjes of afstandsbedieningen. Ook met uw vingerafdruk toegang verkrijgen is tegenwoordig een betaalbare mogelijkheid.
Camera-installatie: Van een eenvoudige CCTV camera tot uitgebreide HD megapixels IP camera’s kunt u bij ons terecht. Binnen- of buitencamera’s voor herkenning of observatie met Kleur of juist geschikt voor dag/nacht met IR led’s, zowel op afstand beweegbaar dan wel te koppelen aan uw smartphone of tablet, zijn hedendaagse betaalbare oplossingen. Email verzenden bij beweging, opnemen op een harddiscrecorder, externe harde schijf of NAS zijn mogelijkheden om te zien wie er gewenst of ongewenst bij u langs is geweest. Wij hebben voor u de juiste prijs/kwaliteit camera voor elke toepassing!
Alarminstallatie: Een alarminstallatie geeft u een veilig gevoel wanneer u nu thuis of van huis bent. Melding krijgen op uw gsm, email of naar meldkamer behoort tot de mogelijkheden.
Brandbeveiliging: Met een juiste projectering van rookmelders bewaakt u uw vluchtweg naar buiten en merkt u tijdig een rookontwikkeling op. Wij kunnen vrijblijvend voor u checken of u aan het bouwbesluit en aan alle normen voldoet. 230V en draadloos koppelen van rookmelders behoort tot de mogelijkheden.


Voorbeelden

Door ons gevoerde merken