DGI Design

Met een goed doordacht 'installatie- en lichtontwerp' voorkomt u verrassingen en extra kosten achteraf. U heeft de gelegenheid om alles onzichtbaar te integreren in uw woning en weloverwogen keuzes te maken over o.a. aansluitpunten voor verlichting, wandcontactdozen, schakelaars, audio/video, zonwering, multimedia toepassingen enzovoort.

Wij bieden u persoonlijke aandacht en passen alleen datgene toe wat bij u past, alles in de juiste balans, niet meer en niet minder.
Bij zowel nieuwbouw als verbouw kunnen wij u van dienst zijn en denken wij graag vanaf het eerste stadium met u mee. Ook als u een woning heeft gekocht in een nieuwbouwproject of als u al een eigen installateur heeft. Wijzigingen achteraf of tijdens het bouwproces brengen namelijk veel extra kosten met zich mee.

Wanneer wij kosteloos met u tot een 'maatwerkplan' zijn gekomen, garanderen wij u dat u vele kosten in uw bouwproces zult besparen.

a
Een goed doordacht plan vooraf kan u veel extra kosten achteraf besparen.
b
Uw wensen kunnen op de meest effici├źnte manier (onzichtbaar) ge├»ntegreerd worden.
Neem contact met ons op voor enkel advies, voor een vrijblijvende offerte of kom (op afspraak) naar onze showroom en ervaar de harmonie van techniek en interieur.

In het nieuws